header

Bel mij!

Mijn naam is Diana Quist, 49 jaar. Ik heb van maart tot oktober 2017 deelgenomen aan de omscholing tot Telefoniste, Receptioniste en Administratief medewerkster bij InterTransfer.

Deze omscholing is mij aangeboden vanuit van UWV, omdat ik in de ziektewet zat en op zoek moest naar iets anders. Aangezien ik affiniteit heb met de beveiliging (ik ben vechtsportleraar en heb diverse mensen uit de branche getraind) heb ik het voorstel naar het UWV gedaan voor deze opleiding.

Heel bescheiden over mijn eigen kwaliteiten ben ik in maart dit jaar aan de omscholing 'Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker' bij InterTransfer begonnen.

Mijn naam is Eva Harberts. Ik heb van maart tot oktober 2017 deel genomen aan de omscholing tot Telefoniste, Receptioniste en Administratief medewerkster bij InterTransfer.

Nadat ik in onderling overleg was vertrokken bij mijn werkgever Lekkerland ben ik meteen gestart met het outplacementtraject van InterTransfer. Ik kwam binnen met de gedachte dat ik wel even snel een andere baan zou hebben, maar dat liep anders.

Jessey Buurman heeft na afronding van de theoretische periode van onze omscholing deze ervaringen gedeeld.

Ruim 10 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het Speciaal basisonderwijs. Helaas door fysieke klachten kon ik mijn beroep niet meer uitvoeren en moest ik starten met het tweede spoor traject. Ik koos voor InterTransfer. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

Ik ben als (dir.)secretaresse en managementassistente ruim 35 jaar werkzaam geweest bij (inter)nationale bedrijven totdat ik door een ongeval (tijdelijk) arbeidsongeschikt werd.

Klik hier
 om haar ervaringen met InterTransfer te lezen.

 

Ik ben heel enthousiast over InterTransfer. Ik voelde me gesteund vanaf het eerste gesprek met mijn coach Marc Peeters. Ik was ziek, mijn toenmalige werkgever en ik zaten niet op één lijn en bij het UWV kreeg ik weinig gehoor.

Na een lange carrière bij ING werd Ingrid boventallig verklaard en kwam in een outplacementtraject bij InterTransfer.

Lees de door Ellen persoonlijk beschreven ervaringen over het door haar gevolgde omscholingstraject Telefoniste, Receptioniste, Administratief Medewerkster. 

"InterTransfer bedankt voor de uitstekende begeleiding!
In samenwerking met Moniek Jansen heb ik begin 2014 een outplacementtraject uitgezet om een nieuwe passende baan te verkrijgen.

 ‘Aan het begin was ik heel sceptisch, maar het heeft mij veel gebracht’.

"InterTransfer heeft voor één van onze medewerksters een prachtig omscholingstraject geboden. Naast het bieden van trainingen, heeft zij van InterTransfer begeleiding gehad in haar veranderingsproces naar een ander werkveld.

"Ik heb heel veel gehad aan de omscholing, zeker voor mijn zelfvertrouwen. Een hele goede en persoonlijke begeleiding, de lessen waren duidelijk en leerzaam. Ook na het traject is er ondersteuning tot het vinden van een baan.

"Goede ervaring bij de eerste samenwerking in de vorm van een outplacementtraject. Kennis van het regionale bedrijfsleven is groot.

Gedurende de afgelopen jaren heeft InterTransfer Thuiszorg Avenir te Arnhem bijgestaan in de reïntegratietrajecten van langdurig zieke medewerkers. Deze ondersteuning hebben wij als buitengewoon zinvol ervaren.

InterTransfer heeft de afgelopen periode een belangrijke bijdrage geleverd aan verschillende processen in onze organisatie.