header

Bel mij!

Lees hier de ervaringen en het bereikte resultaat van Nelly Bakker na haar deelname aan onze omscholing 'Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker'.

In 2018 volgde ik de omscholing tot receptioniste/administratief medewerker. Afkomstig uit de zorg leek het me goed ook eens in een andere richting te kijken qua werk, en een extra diploma erbij is nooit weg. De lesperiode was leerzaam en gezellig, en de docenten waren erg prettig en betrokken. Het vinden van een stageplek was even zoeken, maar ik kwam via het netwerk van InterTransfer te werken bij een organisatie voor ouderenzorg, waar ik na de stage zelfs als medewerker kon blijven werken. Dit had ik niet verwacht, maar ik ben er natuurlijk erg blij mee. Dankzij het omscholingstraject van InterTransfer heb ik ontdekt wat ik nog meer kan en werk ik nu met plezier in een hele andere richting dan voorheen. Ik kan InterTransfer zeker aanraden! 

Esther Bunte heeft in 2018 deelgenomen aan ons omscholingstraject, in opdracht van de Rabobank, en deelt graag haar ervaringen.

In januari 2018 ben ik gestart met de opleiding tot ‘Telefoniste, Receptioniste en Administratief medewerkster. Graag stel me eerst even voor. Ik ben Wilma van Beveren, 57 jaar, getrouwd en moeder van 2 volwassen zoons en sinds kort ook oma van een kleinzoon.

‘Het was jammer dat het coachingstraject ten einde kwam’

Ik werkte (bijna) 17 jaar met veel plezier bij mijn werkgever toen ik te horen kreeg dat ik niet kon blijven. Dat was een bittere pil. Er was een reorganisatie gaande, waardoor er mensen boventallig werden. Ik kreeg te horen dat ik als Directiesecretaresse plaats moest maken voor mijn boventallige collega, omdat zij beter in de nieuwe organisatie zou passen. Dat voelde als een klap in mijn zelfvertrouwen en capaciteiten maar vooral pijnlijk voor mij als mens.

Via mijn toenmalige werkgever ben ik met InterTransfer in contact gekomen. Ik was bijna 2 jaar (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt en mijn werkgever had eerder goede ervaringen gehad met InterTransfer.

Mijn naam is Diana Quist, 49 jaar. Ik heb van maart tot oktober 2017 deelgenomen aan de omscholing tot Telefoniste, Receptioniste en Administratief medewerkster bij InterTransfer.

Deze omscholing is mij aangeboden vanuit van UWV, omdat ik in de ziektewet zat en op zoek moest naar iets anders. Aangezien ik affiniteit heb met de beveiliging (ik ben vechtsportleraar en heb diverse mensen uit de branche getraind) heb ik het voorstel naar het UWV gedaan voor deze opleiding.

Heel bescheiden over mijn eigen kwaliteiten ben ik in maart dit jaar aan de omscholing 'Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker' bij InterTransfer begonnen.

Mijn naam is Eva Harberts. Ik heb van maart tot oktober 2017 deel genomen aan de omscholing tot Telefoniste, Receptioniste en Administratief medewerkster bij InterTransfer.

Nadat ik in onderling overleg was vertrokken bij mijn werkgever Lekkerland ben ik meteen gestart met het outplacementtraject van InterTransfer. Ik kwam binnen met de gedachte dat ik wel even snel een andere baan zou hebben, maar dat liep anders.

Ruim 10 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het Speciaal basisonderwijs. Helaas door fysieke klachten kon ik mijn beroep niet meer uitvoeren en moest ik starten met het tweede spoor traject. Ik koos voor InterTransfer. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

Ik ben als (dir.)secretaresse en managementassistente ruim 35 jaar werkzaam geweest bij (inter)nationale bedrijven totdat ik door een ongeval (tijdelijk) arbeidsongeschikt werd.

Klik hier
 om haar ervaringen met InterTransfer te lezen.

 

Ik ben heel enthousiast over InterTransfer. Ik voelde me gesteund vanaf het eerste gesprek met mijn coach Marc Peeters. Ik was ziek, mijn toenmalige werkgever en ik zaten niet op één lijn en bij het UWV kreeg ik weinig gehoor.

Na een lange carrière bij ING werd Ingrid boventallig verklaard en kwam in een outplacementtraject bij InterTransfer.

Lees de door Ellen persoonlijk beschreven ervaringen over het door haar gevolgde omscholingstraject Telefoniste, Receptioniste, Administratief Medewerkster. 

"InterTransfer bedankt voor de uitstekende begeleiding!
In samenwerking met Moniek Jansen heb ik begin 2014 een outplacementtraject uitgezet om een nieuwe passende baan te verkrijgen.

 ‘Aan het begin was ik heel sceptisch, maar het heeft mij veel gebracht’.