header

Bel mij!

In 2021 volgde ik de omscholing tot telefoniste/receptioniste/administratief medewerker. Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen en met mijn verhaal mogelijk aanwezige twijfel om met de omscholing te beginnen wegnemen.

Ik ben lange tijd uit het arbeidsproces geweest toen mijn drie kinderen klein waren. Na 15 jaar kreeg ik de behoefte iets voor mijzelf te hebben en weer te gaan werken. 

Jarenlang heb ik met veel plezier en passie in de zorg gewerkt. Door fysieke klachten was het voor mij beter om mij te gaan richten op andere werkzaamheden. 

Van mijn vorige werkgever heb ik een outplacementtraject aangeboden gekregen. Dat wil je uiteraard dicht bij huis doen en toen kwam ik al snel bij InterTransfer terecht.

Graag deel ook ik mijn ervaringen met InterTransfer en mijn deelname aan het omscholingstraject ‘Telefoniste/Receptioniste/Administratief medewerker’.

‘Het was jammer dat het coachingstraject ten einde kwam’

Ik werkte (bijna) 17 jaar met veel plezier bij mijn werkgever toen ik te horen kreeg dat ik niet kon blijven. Dat was een bittere pil. Er was een reorganisatie gaande, waardoor er mensen boventallig werden. Ik kreeg te horen dat ik als Directiesecretaresse plaats moest maken voor mijn boventallige collega, omdat zij beter in de nieuwe organisatie zou passen. Dat voelde als een klap in mijn zelfvertrouwen en capaciteiten maar vooral pijnlijk voor mij als mens.

In 2019 volgde ik de omscholing tot receptioniste/administratief medewerker. Na 20 jaar werken in de grafische sector als vormgeefster/dtp-er was ik toe aan een nieuwe uitdaging!

Graag deel ik mijn ervaringen met InterTransfer en mijn deelname aan het omscholingstraject ‘Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker’.

Via mijn toenmalige werkgever ben ik met InterTransfer in contact gekomen. Ik was bijna 2 jaar (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt en mijn werkgever had eerder goede ervaringen gehad met InterTransfer.

In januari 2018 ben ik gestart met de opleiding tot ‘Telefoniste, Receptioniste en Administratief medewerkster. Graag stel me eerst even voor. Ik ben Wilma van Beveren, 57 jaar, getrouwd en moeder van 2 volwassen zoons en sinds kort ook oma van een kleinzoon.

Julia heeft in 2019 met enthousiasme deelgenomen aan onze scholing in de richting van receptie/ administratie. Haar ervaringen deelt ze graag.

Graag wil ik mijn verhaal delen met iedereen die (nog) twijfelt om aan een omscholing te beginnen.

Lees hier de ervaringen en het bereikte resultaat van Nelly Bakker na haar deelname aan onze omscholing 'Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker'.

Ruim 10 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het Speciaal basisonderwijs. Helaas door fysieke klachten kon ik mijn beroep niet meer uitvoeren en moest ik starten met het tweede spoor traject. Ik koos voor InterTransfer. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

Deze omscholing is mij aangeboden vanuit van UWV, omdat ik in de ziektewet zat en op zoek moest naar iets anders. Aangezien ik affiniteit heb met de beveiliging (ik ben vechtsportleraar en heb diverse mensen uit de branche getraind) heb ik het voorstel naar het UWV gedaan voor deze opleiding.

In 2018 volgde ik de omscholing tot receptioniste/administratief medewerker. Afkomstig uit de zorg leek het me goed ook eens in een andere richting te kijken qua werk, en een extra diploma erbij is nooit weg. De lesperiode was leerzaam en gezellig, en de docenten waren erg prettig en betrokken. Het vinden van een stageplek was even zoeken, maar ik kwam via het netwerk van InterTransfer te werken bij een organisatie voor ouderenzorg, waar ik na de stage zelfs als medewerker kon blijven werken. Dit had ik niet verwacht, maar ik ben er natuurlijk erg blij mee. Dankzij het omscholingstraject van InterTransfer heb ik ontdekt wat ik nog meer kan en werk ik nu met plezier in een hele andere richting dan voorheen. Ik kan InterTransfer zeker aanraden! 

Esther Bunte heeft in 2018 deelgenomen aan ons omscholingstraject, in opdracht van de Rabobank, en deelt graag haar ervaringen.

Mijn naam is Eva Harberts. Ik heb van maart tot oktober 2017 deel genomen aan de omscholing tot Telefoniste, Receptioniste en Administratief medewerkster bij InterTransfer.

Pagina 1 van 2