header

Bel mij!

Jarenlang heb ik met veel plezier en passie in de zorg gewerkt. Door fysieke klachten was het voor mij beter om mij te gaan richten op andere werkzaamheden. 

Na een oriëntatie op de mogelijkheden werd ik steeds enthousiaster voor het gaan werken als receptioniste. Van mijn werkgever kreeg ik op basis van re-integratie 2de spoor de kans om deel te nemen aan de omscholing tot receptioniste/ administratief medewerker bij InterTransfer. Hier ben ik erg blij mee en deze kans heeft mij in zes maanden veel gebracht! Er was veel aandacht en respect voor ‘het verhaal’ van iedere deelnemer en haar proces. Ik voelde mij vanaf het begin veilig en er was altijd ruimte om aan de projectleider, Moniek Jansen, vragen te stellen, haar hulp in te schakelen et cetera. Haar begeleiding heb ik als heel prettig en professioneel ervaren. Ik heb gezien en gemerkt dat Moniek echt een hart voor haar baan en functie heeft. De lessen werden ook door een enthousiast team van docenten verzorgd en heeft ervoor gezorgd dat ik in korte tijd mijn kennis en vaardigheden kon uitbreiden.

Mijn werkervaringsperiode bij een zwembad heeft mij vervolgens veel gebracht: werkplezier, een leerzame periode en baan als Receptioniste na afloop waar ik iedere dag geniet!