header

Bel mij!

Voor het uitvoeren van onder andere een haalbaarheidsonderzoek     re-integratie of het re-integreren vanuit een uitkering bent u bij ons ook op het juiste adres.

Een haalbaarheidsonderzoek geeft inzicht in de re-integreerbaarheid van de zieke medewerker en zijn afstand tot de arbeidsmarkt. Het geeft een duidelijk en realistisch beeld van de externe re-integratiemogelijkheden van de werknemer: 'In hoeverre is hij/ zij ‘bemiddelbaar’ dan wel ‘bemiddelbaar te maken’?.

InterTransfer begeleidt al meer dan 15 jaar mensen met of zonder uitkering met succes naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Hiervoor hebben wij diverse samenwerkingsovereenkomsten met  uitkeringsinstanties (UWV en gemeentes) gesloten. Particulieren, zoals herintreders of mensen met een transitievergoeding, zijn eveneens welkom om deel te nemen aan onze scholingen. 

Als u te maken heeft met een langdurig zieke medewerker of een medewerker waarvan u afscheid moet nemen, kan de inzet van coaching waardevol zijn. In onze coachingstrajecten ondersteunen wij uw medewerker doelgericht bij het zoeken én vinden van een nieuwe baan.

Als uw medewerker moet re-integreren (re-integratie eerste spoor of re-integratie tweede spoor) of u moet om een andere reden afscheid van hem nemen, heeft de inschakeling van een re-integratiebureau absolute meerwaarde. Door goede advisering en begeleiding is de kans op een succesvol resultaat immers het grootst.