header

Bel mij!

InterTransfer is sinds 2004 actief als re-integratiebureau en outplacementbureau. Vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem en diverse locaties in Gelderland, Utrecht en Overijssel hebben we de afgelopen 10 jaar al veel opdrachtgevers succesvol bijgestaan bij het oplossen van hun vraagstukken op het gebied van re-integratie (1e en 2e spoor) en outplacement. Tevens begeleiden wij particulieren bij hun loopbaanvraagstukken en het vinden van een (nieuwe) baan. Wij zijn in het bezit van het Blik op Werk keurmerk.

Al ruim 10 jaar verzorgen wij re-integratie en outplacement trajecten in de regio Apeldoorn.

Wij bieden de volgende diensten aan:

InterTransfer is sinds 2004 actief als re-integratie- en outplacementbureau in Arnhem. Wij zijn in het bezit van het Blik op Werk keurmerk. 

In de regio Doetinchem bieden we als re-integratiebureau en outplacementbureau de volgende diensten aan:

InterTransfer beschikt in Gelderland over o.a. een locatie in Ede. Hier bieden wij als re-integratie- en outplacementbureau de volgende diensten aan:

In de regio Nieuwegein biedt InterTransfer verschillende diensten aan werkgevers en werkzoekenden aan:

In Nijmegen zijn wij als re-integratiebureau en outplacementbureau al jarenlang actief om werkgevers en individuen te helpen met het oplossen van hun uitdagingen op het gebied van re-integratie en outplacement.

In de regio Renkum is InterTransfer actief op het gebied van:

Sinds 2004 is InterTransfer actief als regionaal bureau voor re-integratie en outplacement. In de regio Tiel bieden wij de volgende diensten aan:

Sinds 2004 is InterTransfer actief als bureau waar werkgevers en werkzoekenden terecht kunnen voor vraagstukken op het gebied van re-integratie, loopbaan en outplacement.

In de regio Veenendaal bieden wij als re-integratiebureau en outplacementbureau de volgende diensten aan:

InterTransfer is in de regio Wageningen actief als re-integratie- en outplacementbureau en biedt de volgende diensten aan:

In de regio Zutphen bieden we de volgende diensten op het gebied van re-integratie en outplacement aan: