header

Bel mij!

Al meer dan 15 jaar ondersteunen wij werkgevers en uitkeringsinstanties bij vraagstukken rondom de begeleiding van werknemers en werkzoekenden naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Individuen kunnen ons ook zelf inschakelen voor coaching of omscholing waardoor ze in het bezit komen van een nieuw arbeidsmarktperspectief. Ieder vraagstuk analyseren wij vooraf en vertalen dit in een plan van aanpak met concrete en haalbare doelstellingen.

Maatwerk en resultaatgerichtheid vormen de basis in onze samenwerking. Vanuit een reële kijk op de zaak werken wij op een persoonlijke en no-nonsense wijze aan concrete oplossingen. Onze medewerkers zijn betrokken, gepassioneerd en daadkrachtig. De kwaliteit van onze dienstverlening en klanttevredenheid blijkt uit ons Blik op Werk keurmerk en CRKBO erkenning.

Voor ons aanbod aan omscholingen zijn wij een CRKBO erkend bureau en daarmee staan wij geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

CRKBO Instelling

Wij zijn in het bezit van het landelijk erkende keurmerk Blik op Werk Arbeid. Dit staat garant voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze re integratie- en outplacement diensten.

Uit de jaarlijkse resultatenaudit blijkt dat wij telkens de norm van 80% voor het aantal succesvol beëindigde trajecten ruimschoots behalen. Onze klanttevredenheid is door onze opdrachtgevers ook in het afgelopen jaar weer met 8,1 gewaardeerd!

Als werkgever wilt u natuurlijk zo snel mogelijk het optimale resultaat in het re-integratie of outplacement traject van uw medewerker bereiken. Welk resultaat dit is, kan in ieder traject anders zijn. Een andere baan (2e spoor of outplacement), terugkeer in de eigen functie (1e spoor), dossier compleet voor WIA aanvraag of het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt zijn een aantal mogelijkheden.