header

Bel mij!

‘Het was jammer dat het coachingstraject ten einde kwam’

Ik werkte (bijna) 17 jaar met veel plezier bij mijn werkgever toen ik te horen kreeg dat ik niet kon blijven. Dat was een bittere pil. Er was een reorganisatie gaande, waardoor er mensen boventallig werden. Ik kreeg te horen dat ik als Directiesecretaresse plaats moest maken voor mijn boventallige collega, omdat zij beter in de nieuwe organisatie zou passen. Dat voelde als een klap in mijn zelfvertrouwen en capaciteiten maar vooral pijnlijk voor mij als mens.

Via een andere collega (ook boventallig), kwam ik in contact met InterTransfer. Ik had meteen een goede klik met Marion (mijn coach). Ze voelde me goed aan; ze gaf mij de ruimte om de vervelende situatie te verwerken en het een plek te geven. Echt een superfijne coach! Marion motiveerde me om dingen te ondernemen en uit mijn comfortzone te stappen. Mijn zelfvertrouwen kwam weer terug. Ik ben goed in wat ik doe en deed! Ik kreeg complimenten en de positieve benadering, ook van de collega’s van InterTransfer, waren een grote steun voor mij.

Ik heb in die periode veel gesolliciteerd. Het was fijn om dat ‘samen’ te kunnen doen. Marion was erg proactief, meedenkend, meevoelend en ondersteunend. Uiteindelijk vond ik een baan bij de WUR (Wageningen Universiteit), als vakgroep secretaresse. Een dynamische functie. Nog regelmatig denk ik terug aan de woorden van Marion: ‘laat de verantwoordelijkheid liggen, daar waar die hoort’.

De betrokkenheid en de positieve benadering van InterTransfer na de nare ervaring bij mijn vorige werkgever voelden als een warm bad. Ik vond het dan ook jammer dat het traject ten einde kwam!

Foto voor referentie