header

Bel mij!

Door deelname aan onze kortdurende omscholing Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker worden jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot!

De unieke combinatie van theorie en praktijk onder begeleiding van één van onze coaches en met ervaren docenten blijkt een zeer geschikte aanpak voor een geslaagd traject. Succes verzekerd!

Na afloop kun je bijvoorbeeld aan de slag als: receptioniste, frontoffice medewerker, administratief medewerker, medewerker secretariaat, klantenservicemedewerker, backoffice medewerker, medewerker klantcontact en medewerker binnendienst.

De succesfactoren

Na 6 maanden certificaat (3 maanden theorie en 3 maanden praktijk)

Kleine groepen met gelijkgestemde deelnemers

Vanaf de start maakt sollicitatietraining en individuele (sollicitatie) begeleiding onderdeel uit van de scholing

Inhoud scholing afgestemd op actuele praktijkbehoefte van werkgevers. Zo is de aansluiting met de arbeidsmarkt gegarandeerd.

Inhoud en aanpak

Ons scholingstraject start met een theoretisch deel van circa 3 maanden. Je volgt 2 tot 3 dagen per week, overdag, les. Deze bijeenkomsten worden door gekwalificeerde trainers en docenten verzorgd. De theorie wordt op een zo praktisch mogelijke manier behandeld en wordt afgewisseld met rollenspelen en praktijkopdrachten. Hierdoor is de scholing uitermate geschikt voor mensen die al een tijd niet meer naar school zijn geweest en/ of zichzelf niet voor lange tijd in de schoolbanken zien zitten. Het arbeidsritme blijft in onze scholing behouden of wordt weer opgebouwd.

Tevens bereiden wij onze deelnemers tijdens het theoretisch deel ook voor op de werkervaringsperiode (stage). Aansluitend gaat iedereen de opgedane kennis en vaardigheden namelijk direct in de praktijk toepassen en verder ontwikkelen. Hierdoor kom je in het bezit van relevante, recente werkervaring als receptioniste/ telefoniste/ administratief medewerker. Dit vergroot de sollicitatiekansen en het zelfvertrouwen aanzienlijk!

Wij dragen de eindverantwoordelijkheid voor het inregelen van de stageplaats (beroepspraktijkervaring) en bemiddelen hierin. Wij beschikken hiervoor over een netwerk van betrouwbare, erkende leerbedrijven.

Door een persoonlijke begeleiding van onze medewerkers en de stage wordt de stap naar de arbeidsmarkt voor iedere deelnemer een stuk kleiner!

Brochure Telefoniste/ Receptioniste/ Administratief medewerker

Wat vinden deelnemers: Marit, Dorien,  Anneke
en Ineke

Praktische zaken

  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Individuele (sollicitatie)begeleiding
  • Geen vooropleiding vereist
  • Leslocaties: Arnhem en Utrecht (goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer)
  • Werkervaringsplek (stage) in eigen woonomgeving
  • Lessen doordeweeks (overdag)
  • Deelname is mogelijk vanuit uitkering, outplacement, trabsitievergoeding, re-integratie, herintreder, bijscholing etc.*
  • Voor alle leeftijden geschikt: wij hebben de afgelopen jaren deelnemers van verschillende leeftijden (20 tot 50+) geschoold en succesvol begeleid naar een nieuwe baan!

Contact?

026-355 72 77
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

* kosten zijn op aanvraag beschikbaar.