header

Bel mij!

In deze bizarre en onwerkelijke tijd gaat onze dienstverlening gewoon door!

InterTransfer is via de gebruikelijke kanalen bereikbaar: 026-355 72 77/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en onze medewerkers zijn gewoon aan het werk (vanuit huis).

We volgen hierbij zoveel mogelijk de landelijke richtlijnen vanuit het RIVM en uiteraard hebben we oog voor de wensen van onze cliënten en onze medewerkers. In het kader van eenieders’ welzijn en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen we vanzelfsprekend ook bijdragen aan het zoveel mogelijk beperken van de verdere verspreiding van het virus.

Onze persoonlijke begeleiding en (geplande) afspraken gaan gewoon door, zij het vaker in een aangepaste vorm. Zoals jullie weten, geloven we in persoonlijke, individuele begeleiding met één op één afspraken op locatie. In deze huidige tijd moeten we echter tijdelijk onze werkwijze aanpassen. Er zijn veel alternatieven beschikbaar om elkaar te spreken: face to face gesprekken worden in de komende weken veel meer gewijzigd in een telefonische afspraak, skype gesprek, FaceTime et cetera (in combinatie met thuisopdrachten). Planning, doorlooptijden en resultaten zijn hierdoor ongewijzigd. Uiteraard gebeurt het inplannen van de afspraken ook nu in overleg tussen betrokkenen. 

Kortom: onze persoonlijke dienstverlening en het re-integreren van medewerkers, het coachen van mensen naar ander werk, het bieden van reflectie op iemands’ (toekomstige) loopbaan et cetera stopt niet door Corona! Werkgevers raden wij aan om, ook gelet op geldende wetgeving rondom re-integratie/ spoor 2/ WW et cetera, de opstart van trajecten niet te pauzeren. Met de hierboven beschreven maatregelen, kan deze begeleiding ook gewoon verantwoord van start gaan.

Wij blijven betrokken, gepassioneerd en daadkrachtig aan het werk en wensen iedereen succes en een goede gezondheid!

Vragen, behoefte aan afstemming et cetera? Neem dan gerust rechtstreeks contact op met Moniek Jansen via 06-27051211 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..