header

Bel mij!

InterTransfer heeft de afgelopen periode een belangrijke bijdrage geleverd aan verschillende processen in onze organisatie.

Enkele voorbeelden zijn:

  1. Een omscholingstraject voor een re-integratiekandidaat. In overleg tussen medewerker en InterTransfer heeft één van onze medewerker een omscholingstraject “ Telefoniste/Administratief medewerker “ gevolgd. Door deze omscholing heeft de
    re-integratiekandidaat meer mogelijkheden gekregen om op de arbeidsmarkt weer toe te treden.
  2. Re-integratie- en outplacementtrajecten. InterTransfer heeft enkele medewerkers persoonlijk gecoacht tijdens een passend re-integratie en outplacementtraject.

Het intake gesprek met InterTransfer was gelijk een open en eerlijk gesprek waardoor wij al snel een gevoel hadden dat er een perfecte match was en zij een goede bijdrage aan onze organisatie konden leveren. Zij denken in alle contacten proactief mee in het vormgeven van alle processen. Daarnaast hebben zij veel ervaring met assessments , omscholing en persoonlijke coaching. Voor ons betekent InterTransfer een enorme persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie, kwaliteit van dienstverlening en snelheid van handelen van eenieder.”